Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar det å ta av eller på camperen på bilen?


Å ta av og på camperen er en enkel operasjon! Det tar bare 15 minutter å ta av eller på camperen. Er du erfaren så går det enda raskere!
Hvordan fester jeg camperen til pickupen?


Det avhenger av type bil. Som oftest er det 4 fester i camperen som blir festet til bilen med strekkfisker eller spesiallagede jekkestropper til planet.
Som oftest kan en bruke de orginale festene som allerede finnes i planet, eller så må en liten justering/montering av nye fester utføres.
Kan en bruke camperen mens den står på bakken?


Ja! Mobiliteten med en camper er utrolig fleksibel. Du kan enkelt sette fra deg camperen og bruke den som en camp mens du bruker bilen til andre ting som f.eks. samle inn ved eller bruke bilen som arbeidsbil/reise på korte utflukter uten å måtte ha med camperen. Camperen er stødig selv om den bare står på beina.
Hvordan kan jeg finne ut hvor stor camper jeg kan ha på pickupen min?


Søk opp regnr hos statens vegvesen. Velg "mål og vekt" og se hvor mye nyttelast du kan ha på bilen. Maks nyttelast tilsvarer maksimum vekt du kan ha på planet og inne i bilen. Er nyttelast på din pickup f.eks. 1040kg, og camperen veier 600kg tørrvekt så kan du ha 440kg som baggasje og andre ting.
Hvordan kan jeg forhindre at pickupen ser baktung ut?


På visse pickuper som har myk fjøring bak anbefales det å sette på luftbelger slik at bakenden kommer opp. Bestill luftbelger hos BGNOR gjennom oss så får du 15% rabatt.
Må jeg fjerne bakluka på pickupen når jeg skal ha på camperen?


I de fleste tilfeller burde du det. Å ta av bakluka er som oftest en enkel operasjon på de fleste pickuper, og tar som regel bare noen minutter. Tar du av bakluka så slipper du å bekymre deg for at steiner og grus riper opp bakluka nedenfra. I tillegg har du 40kg vekt tilgode dersom du tar av bakluka.