MondoPickup er Italiensk. De lager solide godt isolerte campere. Den er strømlinjeformet som gir lite luftmotstand. Mondo Pickup er opptatt av topp kvalitet og gir livstidsgaranti på skallet og 5 års garanti på alt annet. Det er det ingen andre camperprodusenter som kan tilby. Mondo Pickup lager Jolly, Nordlys og Musica. Jolly er en superlett monostøpt sandwich med vekt på 300 kg. Det er en camper uten innredning. Den kan modifiseres slik du ønsker. Enten til en arbeidscamper eller at en selv ønsker å innrede., Nordlys er under utvikling spesielt laget for det nordiske markedet og Musica er designcamperen.

Nordlys

Nordlys blir en modell som er lansert spesielt for det nordiske markedet. Den blir levert i 3 modeller. Modell 1 med sofahjørne,

modell 2 med sofa på hver side og bord i midten og en pop-up modell. Basisutgaven inneholder det meste av utstyr. En kan blant annet velge mellom digitalstyrt varme på gass eller diesel. Men det er det fantastiske utrekkbare badet som virkelig imponerer. Badet har eget avlukke til dusj. Hele camperen har gjennomført kvalitet. Produsenten har som mål å skape glede for hver del av camperen som brukes.

Nordlys er under utvikling og vil bli klar for demo i løpet av 2018. Vi vil fortløpende legge ut bilder fra produsenten når de er klare.

Nordlys vil ligne mye på Musica men har litt mindre design i taket. Ellers vil den være ganske lik. En kan velge mellom flere farger på stoffet i sofaen og interiøret.

Badet er lekkert og funksjonelt. Dusj i eget avlukke.

Musica

Musica er designcamperen. Du betaler litt mer men får en designcamper som du vil glede deg over. Den er på lik linje med Nordlys fullpakket med praktiske løsninger som gir optimal komfort.