Jakt

Det er vanlig for jegere å bo i hytter tilknyttet fangstområdet, eller eventuelt i telt. Camperen kan være den perfekte jaktbua som du kan ta med deg hvor du vil. Du kan til og med sette fra deg camperen og bruke pickupen til å hente inn viltet. 

Båten bak på hengerfeste

Kanskje du har en båt? En av ulempene når en drar med seg campingvogn eller bruker bobil er at det kan bli vanskelig å kunne ta med seg båten. Med en pickup og camper så har du fortsatt mulighet til å kunne bruke hengerfeste og kunne ta med båten. Vi har spesielt godt egnet campere til å dra båthenger. Endelig kan du reise på lange fine fisketurer! 

Komfort på fisketur

Det er fantastisk å oppleve naturen, og god komfort er noe som gjør at turen blir hyggeligere og du har lyst til å være lengre på fjellet enn hva du har planlagt til. Derfor er komforten i våres campere unik. Alle våre campere har gode senger, selv bedre enn den du har hjemme. 

 

For at du skal være helt uavhengig av å bo på campingplass for å få strøm, så er de fleste av våre campere utstyrt med 100w solcellepanel som lader camperens batteri hele tiden. Du kan derfor være ukesvis på fjellet uten tilgang til strøm, nok til å dra opp kilovis med fisk!

Fiskere med camper

Det er ingenting som slår det å kunne stå opp i soloppgang, kaste ut sluken og dra opp en stor rugg! 
Fiskere er en stor del av våres kundegruppe. Derfor er det viktig for oss å kunne lytte til fiskernes idéer og løsninger som kan forbedre fisketuren. 

Ta kontakt for en hyggelig prat! Vi er her for å kunne svare på dine spørsmål og komme med anbefalinger. 

Tel: +47-41809180

Tel: +47-48113410

Klemmavegen 12 
3550 Gol

Besøk oss!
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 Alle rettigheter reservert.