1/4

EasyCamper 6SH-2.1 SE Camper - Komfortabel camper med sidedør

EC 6SH-2.1 SE camperen er en komfortabel camper. Gjennom den kraftige utviklingen av de Europeiske pickupene har EC 6SH blitt litt større. Inne i camperen har en en ståhøyde på hele 195cm og en gulvbredde på 107 cm, noe som gir en fantastisk romfølelse! 6SH 2.1 SE har sideinngang noe som er praktisk om du enten har med sykler, har tilhenger bak bilen, eller dersom du ønsker å ha et tørt inngangsparti under markisen. 

EC 6SH er spesielt designet for de nyeste pickupene og denne camperen passer blant annet: VW Amarok, Mercedes X-klasse, Ford Ranger, Toyota Hilux, Isuzu D-Max, Nissan Navara og flere.

Komfortabel plassutnyttelse 

På ferieturer kan camperen ta imot opptil 3 vokse, eller 2 voksne og 2 barn. Det er til og med noen som har reist på ferietur med 5 personer i denne. I camperen har du god plass til både baggasje og campingutstyr. 

Den komfortable sittegruppen er et fint sted å sitte, spise, eller snakke med venner. Hele sittegruppen er ventilert og oppvarmet for maksimal komfort, og her har du god plass til 4 voksne personer. Om du reiser langt så setter du god pris på denne komforten som camperen har.

Få en god natt søvn uansett hvor du er  

 

Den store sengen i alkoven gir det ypperste av søvnkomfort. Sengen på hele 160x205cm gir deg god plass selv for en høy og sterk person. Hele sengen er i tillegg designet for maksimal underventilering for samme komfort både sommer som vinter. Komfortmadrassene hviler på bøkfjærslag noe som gir uovertruffen søvnkomfort.  

Ec 6SH er utstyrt med Dometic CTLP 4110-toalett (kasett) som du enkelt tar ut på baksiden. På badet har du også dusj, og vask som kan foldes opp. Badet er selvfølgelig oppvarmet og har et eget takvindu slik at ventilering og fuktighet ikke er noe problem. Derfor er badet et ideelt rom også som et tørkerom. Her kan du sette fra deg våte klær, våte skiklær, vadere, badeklær osv. 

På 6SH-2.1 SE har du mulighet til å montere et fastmontert sykkelstativ bakerst. Denne modellen er designet med et stort og romslig bad med dusj. 

Standardutstyret på 6SH SE gir deg den komforten du alltid har ønsket deg på din ferietur!

Basispris EasyCamper 6SH-2.1 SE:

398.500:,- inkl mva. 

Bildegalleri

1/39

360 Grader visning

Tel: +47-41809180

Tel: +47-48113410

Klemmavegen 12 
3550 Gol

Besøk oss!
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 Alle rettigheter reservert.