EasyCamper 8LH-2.1 SE - Camper med Sidedør

EC 8LH-2.1 SE camperen er den mest solgte camperen i 8-serien. Med sidedør blir den praktisk om du enten vil ha med deg sykler eller ha et tørt inngangsparti under markisen. 

EC 8LH-2.1 SE er spesielt designet for de nyeste pickupene og denne camperen passer blant annet: VW Amarok, Mercedes X-klasse, Ford Ranger, Toyota Hilux, Isuzu D-Max, Nissan Navara og flere.

Komfortabel plassutnyttelse 

Camperen har en gulvlengde på hele 270cm. På ferieturer kan camperen ta imot opptil 3 vokse, eller 2 voksne og 2 barn. I denne camperen har du en utrolig god følelse av plass og du har god plass til både baggasje og campingutstyr. 

Den komfortable sittegruppen er et fint sted å sitte, spise, eller ta et glass vin med venner. Hele sittegruppen er ventilert og oppvarmet for maksimal komfort, og her har du god plass til 4 voksne personer. Sitteplassen er oppvarmet og ventilert, noe du som er veldig behagelig om det er dårlig vær.  Om du reiser langt så setter du god pris på denne komforten som camperen har. Under den valgfrie markisen (tilleggsutstyr) kan du beskytte deg fra sola eller holde deg tørr fra regnet. 

Få en god natt søvn uansett hvor du er  

 

Den store sengen i alkoven gir det ypperste av søvnkomfort. Sengen på hele 160x206cm gir deg god plass selv for en høy person. Hele sengen er i tillegg designet for maksimal underventilering for samme komfort både sommer som vinter. Komfortmadrassene hviler på bøkfjærslag noe som gir uovertruffen søvnkomfort.  

Ec LH-2.1 SE er utstyrt med Thetford C223CS-toalett (kasett) som du enkelt tar ut på baksiden. På badet har du også dusj, og vask som kan foldes opp. Badet er selvfølgelig oppvarmet og har et eget takvindu slik at ventilering og fuktighet ikke er noe problem. Derfor er badet et ideelt rom også som et tørkerom. Her kan du sette fra deg våte klær, våte ski, vadere, badeklær osv. 

På 8LH-2.1 SE har du mulighet til å montere et fastmontert sykkelstativ bakerst. Denne modellen er designet med et stort og romslig bad med dusj

Standardutstyret på 8LH-2.1 SE gir deg den komforten du alltid har ønsket deg på din ferietur!

Har du en dobbelkabiner?

Selvfølgelig gir vi deg råd. Ta kontakt ved spørsmål

Basispris EasyCamper 8LH-2.1 SE:

399.500,- inkl mva. 

Bildegalleri

Tel: +47-41809180

Tel: +47-48113410

Klemmavegen 12 
3550 Gol

Besøk oss!
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 Alle rettigheter reservert.