Hvorfor velge en camper?

Enestående allsidighet

Å eie en camper er uten tvil noe av det mest allsidige du kan eie. For de som liker å fiske eller være utenfor allfarvei er camper et viktig verktøy. Men det er ikke alt. Muligheten for å kunne ta av camperen mens du er på tur gir deg mange flere muligheter. Du kan bruke bilen til å samle inn ved, reise på dagsturer uten å ha med huset, eller utforske andre ting. Det tar kun 10-15 minutter å ta av camperen. Og du kan fortsatt bruke camperen når den er lastet av bilen. 

Ingen registreringskostnader

Det er ingen registreringskostnader ved å eie en camper. Camper er klassifisert som en last og du trenger derfor ikke å betale ytterligere registreringskostnader for camperen. Forsikring vil også være billigere da du ikke trenger å betale for 2 biler hvis du henholdsvis skulle hatt en bil i tillegg til en bobil. Å eie en camper kan spare deg for tusenvis av kroner i avgifter fremfor å eie en bobil. 

Camperens manøvreringsegenskaper

Manøvrerbarheten til en pickup-camper er vanskelig å slå. Den kompakte sammensetningen av camperen og pickupen samt svingradiusen til pickupen gir utrolig gode manøvreringsegenskaper. Det er mye lettere å manøvrere seg ut fra trøbbel om en først har havnet i det hvis man har en pickup og en camper. Du trenger ikke å ta opp 2 parkeringsplasser eller parkere på baksiden når du er å handler hos butikken. Det holder med en vanlig parkeringsplass. 

Enkel å kjøre

Hvis du er lei av å kjøre en massiv og tung bobil, så er camper noe for deg. Å eie en camper gir deg mange færre bekymringer som sjåfør. Med en camper trenger du ikke å bekymre deg for at campingvognen svinger fra side til side på motorveien eller sterk vind fra store lastebiler som kommer i mot. Du vil også merke at det vil være færre som ønsker å kjøre forbi deg. Det er like lett for en mann som en kvinne å kjøre en camper. Det er ikke den store forskjellen fra å kjøre en vanlig pickup. 

Utmerket offroad muligheter

Hvis du ønsker å utforske naturen utenfor allfarvei. Så er camper noe for deg. Den kompakte sammensetningen av camperen og pickupen samt 4x4 på din pickup gir deg mange flere muligheter til å utforske steder der vanlige bobil ikke kan kjøre. Kanskje du ønsker å reise opp i fjellene, ha med båten, eller reise andre steder hjertet ditt har lyst. Når du eier en camper så ligger muligheten til å utforske og oppleve naturen rett utenfor inngangsdøra. 

Billigere å vedlikeholde

En camper er noe av det billigste å vedlikeholde. Hvis du tidligere har eid en bobil eller campingvogn vil du raskt se at du sparer utgifter slik som nye dekk, bremser eller lagre. Når du har en camper så trenger du vanligvis bare å vedlikeholde pickupen slik du vanligvis gjør. Dersom du hadde hatt en bobil i tillegg så måtte du regne med årlige vedlikeholdskostnader slik som oljeskift, service og eu-kontroll. Du sparer mer tid ved å ha en camper og den sparte tiden kan du bruke til familie eller annet moro. 

Bedre drivstofføkonomi

En camper har gjennomsnittlig bedre drivstofforbruk enn en typisk bobil. Bedre drivstofføkonomi gir mindre utgifter og er bra for miljøet. 

Enkelt å oppbevare

En camper tar mye mindre plass enn en campingvogn eller en bobil. Statistisk sett er også en camper vanskeligere å stjele enn en typisk campingvogn eller bobil. Bare husk å oppbevare fjernkontrollen til støttebeinene til camperen inne i huset. 

Oppgradering av camper eller pickup

Ønsker du å bytte pickup så er det stor sannsynlighet for at din nåværende camper passer den nye pickupen. Ønsker du en ny camper så er det gode muligheter for å finne en som passer din pickup. 

Please reload