knut.drever
Apr 29, 2018

Camper glede

1 comment

Easy Camper

Har i dag min camper nr 2 kjøpt av Skarosser Dorotea. Kjøpte min første i 2009 og den siste i juni 2017. Samme type begge to, EC 6SH-2,1. Bruker den til jakt, fiske og turer. Suveren for å kunne kjøre inn i f.eks jaktterreng hvor campingvogn eller bobil ikke har mulighet på dårlige skogsbilveier. Vil anbefale montering av luftbelger på bilen bak, da dette gir en mye bedre kjørekomfort. Et annet tips er å kjøpe ClearView speil fra Adventure Trucks Nederland. Disse er tilpasset hver enkelt bilmodell og svært enkle å montere. Kan trekkes ut og gir meget god oversikt også nede ved hjulene bak. Kvaliteten på disse camperne fra Ulf og hans medarbeidere er meget bra, har ikke vært en reklamasjon på noen av dem.Fikk min første erfaring med camper i Canada, og siden sett hvor mye de er i bruk også i USA og Australia. Speilene vent ovenfor er produsert AUS.

Kontakt meg gjerne hvis du har noen spørsmål.

torge38
Apr 29, 2018

Vi er også meget fornøyd med å være forhandler av Easy campere fra Dorotea. Kunder som vi har hatt på besøk utrykker at en virkelig får kvalitet for pengene. Det er for oss en stor glede å selge disse camperene da vi vet at kundene blir meget fornøyd. Takk for at du vil dele din positive opplevelse. Vi oppfordrer også andre å dele sine erfaringer innen camper.

Dag

New Posts
  • Dag
    Jul 7, 2017

    For meg er det godt å vite at jeg når som helst kan montere på min camper i løpet av 20 minutter og reise av gårde på fjelltur eller annet. Har hatt mange fine turer med en første camperen jeg hadde. Den var også amerikansk fra 1988. Her i Ringsdalen med Ringstind i bakgrunnen.

Tel: +47-41809180

Tel: +47-48113410

Klemmavegen 12 
3550 Gol

Besøk oss!
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 Alle rettigheter reservert.