Camper Norge Forum

Her kan du komme med spørsmål, opplevelser eller erfaringer du ønsker å dele

Jeg er en ny Camper-eier

Vil du introdusere deg selv? Skriv den inn her..
 Views
0Posts

Camper modeller

Her kan du klikke deg inn og få informasjon om de ulike produsentene som finnes.
 Views
0Posts

Installasjon

Alt om Installasjon, Gass, Elektronikk, Multimedia osv..
 Views
1Posts

DIY

Bygg din egen hytte. Spørsmål om konstruksjon og installasjon.
 Views
3Posts

Pickuper

Spørsmål om spesielle data som er vanskelig å finne
 Views
0Posts

Reiseplanlegging

Alt av informasjon om turer, spesielle plasser, tips og triks.
 Views
2Posts
New Posts
 • info
  Jan 10

  Det hadde vært fint å få vite om erfaring med interiør i japansk stil som er enkelt, stilrent og lages i materialer som er i ett med naturen og mennesket.
 • knut.drever
  Apr 29, 2018

  Easy Camper Har i dag min camper nr 2 kjøpt av Skarosser Dorotea. Kjøpte min første i 2009 og den siste i juni 2017. Samme type begge to, EC 6SH-2,1. Bruker den til jakt, fiske og turer. Suveren for å kunne kjøre inn i f.eks jaktterreng hvor campingvogn eller bobil ikke har mulighet på dårlige skogsbilveier. Vil anbefale montering av luftbelger på bilen bak, da dette gir en mye bedre kjørekomfort. Et annet tips er å kjøpe ClearView speil fra Adventure Trucks Nederland. Disse er tilpasset hver enkelt bilmodell og svært enkle å montere. Kan trekkes ut og gir meget god oversikt også nede ved hjulene bak. Kvaliteten på disse camperne fra Ulf og hans medarbeidere er meget bra, har ikke vært en reklamasjon på noen av dem.Fikk min første erfaring med camper i Canada, og siden sett hvor mye de er i bruk også i USA og Australia. Speilene vent ovenfor er produsert AUS. Kontakt meg gjerne hvis du har noen spørsmål.
 • bjornarhamso
  Apr 2, 2018

  Hei. Jeg ønsker å bygge min egen camper og lurer på om noen har erfaring med det. Kjenner til regelverket. Har tips til hvor jeg kan finne info og utstyr. Hvem jeg bør snakke med osv? Har kun funnet utenlandske nettsider om tema, men tenker at det kanskje ikke er samme lover og regler som her til lands. Alle innspill og meninger tas med takk :) Bjørnar

Tel: +47-41809180

Tel: +47-48113410

Klemmavegen 12 
3550 Gol

Besøk oss!
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon

© 2018 Alle rettigheter reservert.