Fiske

En av fordelene med camper er at du kan ha med båten. De fineste fiskeplassene finner du ikke langs asfalten, men gjerne på krevende offroadveier. Dersom du har en camper så har du mulighet til å finne nydelige fiskeplasser der de med bobiler og campingvogner ikke tør å kjøre. 

Unknown-3.jpeg

Båten bak på hengerfeste

Kanskje du har en båt? En av ulempene når en drar med seg campingvogn eller bruker bobil er at det kan bli vanskelig å kunne ta med seg båten. Med en pickup og camper så har du fortsatt mulighet til å kunne bruke hengerfeste og kunne ta med båten. Vi har spesielt godt egnet campere til å dra båthenger. Endelig kan du reise på lange fine fisketurer! 

Komfort på fisketur

Det er fantastisk å oppleve naturen, og god komfort er noe som gjør at turen blir hyggeligere og du har lyst til å være lengre på fjellet enn hva du har planlagt til. Derfor er komforten i våres campere unik. Alle våre campere har gode senger, selv bedre enn den du har hjemme. 

 

For at du skal være helt uavhengig av å bo på campingplass for å få strøm, så er de fleste av våre campere utstyrt med 100w solcellepanel som lader camperens batteri hele tiden. Du kan derfor være ukesvis på fjellet uten tilgang til strøm, nok til å dra opp kilovis med fisk!

Fiskere med camper

Det er ingenting som slår det å kunne stå opp i soloppgang, kaste ut sluken og dra opp en stor rugg! 
Fiskere er en stor del av våres kundegruppe. Derfor er det viktig for oss å kunne lytte til fiskernes idéer og løsninger som kan forbedre fisketuren. 

Ta kontakt for en hyggelig prat! Vi er her for å kunne svare på dine spørsmål og komme med anbefalinger.